🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Ковдра дитяча Руно 140х105 з вовни "Blue star" (320.02ШКУ_Blue star)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Знято з виробництва
Модель: 21460
Виробник: Руно
Відгуки: 0
676 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
105х140
Колір
Блакитний
Тканина чохла
Бязь (100% бавовна)
Наповнювач
Овеча вовна (80% вовна 20% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
160г/м.кв
Опис

Якщо вам потрібна якісна дитяча ковдра з вовни, то Руно - це ваш вибір. Виробник Руно знає, як зробити ковдру максимально комфортною і надійною. Ковдра Руно 140х105 з вовни "Blue star" це відмінний вибір для вашої дитини.

Ковдра має тканину чохла з бязі, 100% бавовна, яка ніжна до шкіри і буде добре триматися. Більше того, блакитний колір ковдри додає їй естетичну привабливість. Розмір 105х140 дозволяє з легкістю вкладати її в ліжко дитини, тим самим забезпечуючи зручність та комфорт під час сну.

Hаповнювач ковдри 80% вовни і 20% ПЕ щоб забезпечити максимальну міцність, зносостійкість та теплову ізоляцію. Щільність / вага наповнювача складає 160 г / м. кв., що гарантує вам відчуття затишку та тепла під час холодних ночей.

Ковдра Руно 140х105 з вовни “Blue Star” підходить для дітей різного віку від народження до шкільного віку. Це можливо завдяки натуральному матеріалу, який дозволяє повітря проникати, не перегрівати тіло, та створювати комфортний мікроклімат, належного рівня вологості, в той час, коли ваша дитина спить.

Ця ковдра не тільки комфортна для сну, але й легко піддається догляду. Вона має високу якість та довговічність, а ще одна гідна перевага - зроблена в Україні.

Насолоджуйтеся комфортом та відчуйте затишок разом з Ковдрою Руно 140х105 з вовни "Blue star" для вашої дитини і відчуйте надійність від виробника Руно.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра дитяча Руно 140х105 з вовни "Blue star" - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
105х140
Колір
Блакитний
Тканина чохла
Бязь (100% бавовна)
Наповнювач
Овеча вовна (80% вовна 20% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
160г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра дитяча Руно 140х105 з вовни "Blue star" (320.02ШКУ_Blue star)
676 грн