🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Premium літня (8-11697)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 8-11697
Виробник: Ideia
Відгуки: 0
1 960 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
175х210
Сезонність
Літо
Колір
Білий
Тканина чохла
Мако-сатин (100% бавовна)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
150г/м.кв
Опис

Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Premium літня - ідеальний вибір для любителів легкості та прохолоди в спекотну пору року. Вона вироблена з високоякісного мако-сатину з 100% бавовни, що гарантує м'якість та комфорт під час сну. Ковдра має білий колір, який додає спальні свіжості та чистоти.

Розмір ковдри 175х210 - це стандартний розмір для двоспального ліжка, а щільність та вага наповнювача 150г/м.кв дає можливість користувачеві насолоджуватися легкістю та повітряністю ковдри під час спання. Матеріалом наповнювача є силіконізоване волокно 100% ПЕ, яке не зберігає запахів та вологи.

Однією з головних переваг ковдри Ideia 175х210 Air Dream Premium літня є її сезонність - цей виріб ідеально підходить для теплих місяців року, коли хочеться легкості та прохолоди. Ковдра прекрасно вентилюється та зберігає свою форму незалежно від того, скільки разів ви її пратимете.

Також варто зазначити, що ковдра Ideia 175х210 Air Dream Premium літня виготовлена за найновішими технологіями, що гарантує її високу якість та зносостійкість. Вона може стати прекрасним подарунком вашим батькам, друзям чи рідним на всілякі свята та урочистості.

Наскільки важливе правильне обладнання спальні для людини, то немає жодних сумнівів. Велику роль у забезпеченні здорового та комфортного сну відіграє саме ковдра. Кожен з нас має свої уподобання щодо матеріалу, розміру, наповнювача та сезонності ковдри. Тому важливо звертати увагу на всі ці параметри при виборі ідеального варіанту.

Усі вони виконані на високому рівні в ковдрі Ideia 175х210 Air Dream Premium літня, що виробляється з використанням тільки найкращих матеріалів та за участю найкращих фахівців. Вологовідвідна, не зберігає запахів та пилу, з м'яким та приємним на дотик тканинним покриттям, ця ковдра стане прекрасним доповненням до вашого спального ансамблю.

Не зважаючи на те, що ковдра Ideia 175х210 Air Dream Premium літня може мати трохи вищу ціну порівняно з іншими ковдрами з ринку, дана модель відзначається високою якістю та буде використовуватися вами протягом багатьох років. Вам не доведеться витрачати гроші на щорічну заміну ковдри, адже Ideia 175х210 Air Dream Premium літня зберігає свої властивості на протязі багатьох років.

Завітайте на наш сайт та дізнайтеся більше про ковдру Ideia 175х210 Air Dream Premium літня. На нашому сайті ви знайдете найвигідніші пропозиції та зможете зручно зробити замовлення онлайн. Ви також можете звернутися до наших фахівців для отримання додаткової інформації та консультацій. Підберіть ковдру, яка ідеально підходить саме для вас, та насолоджуйтеся комфортним та здоровим сном кожної ночі.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Premium літня - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Теги: ковдра, Ideia, Air Dream, Premium, літня, 175х210

Характеристики
Характеристики
Розмір
175х210
Сезонність
Літо
Колір
Білий
Тканина чохла
Мако-сатин (100% бавовна)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
150г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Premium літня (8-11697)
1 960 грн

Часті питання про товар Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Premium літня