Ковдра Ideia 155х215 Comfort Standart літня (8-11896)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 8-11896*001
Виробник: Ideia
Відгуки: 0
485 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
155х215
Сезонність
Літо
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
150г/м.кв
Опис

Ковдра Ideia 155х215 Comfort Standart - ваш найкращий вибір для літнього сезону. Вона прекрасно підійде для ночей з теплом, коли дехто із нас шукає свіжість і комфорт для здорового сну. А ще вона зроблена з тканини з самими якісними наповнювачами, які забезпечують у вас сон спокійний та безперебійний.

Тканина чохла з білого мікрофайберу 100% ПЕ гармоніює задоволеність нашого клієнта. Саме з такого матеріалу виготовлена тканина нашої ковдри. Є помітна захист та здоров'я і самопочуття. Під час виготовлення використовувалися тільки якісні матеріали, які повністю відповідають вашій песимістичній точці зору.

Розмір ковдри 155х215 дозволяє зручно розташуватися на ній окремо. Ви не будете відчувати дискомфорт, навіть якщо будете з легкістю можно. Носіння даної ковдри оберіть для вашого кращого сну, а час може скоротитися, коли використовуєте таку ковдру.

Наповнювач з силіконізованого волокна 100% ПЕ є гарантією з відчуттям, що ви спите в найчистішій і відкомплексованій кроваті. Одна з головних переваг даної ковдри – це щільність та вага наповнювача, які складають 150г/м.кв. Біле силіконізоване волокно м'яко і пухнасто, як і потрібно в літні дні.

Крім всього зазначеного вище, ковдра Ideia 155х215 Comfort Standart дуже якісна у придбанні. Ні в який раз товар не збирається, дивлячись гарною на вигляд, і його не потрібно довго очікувати. Також ковдра захищена від надмірного тепла, яке може пошкодити ваш здоровий сон.

Все це дозволяє людям спокійним та привітним переживати літні дні. Зверніть увагу на ковдру Ideia 155х215 Comfort Standart, яка є актуальною для літнього сезону.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра Ideia 155х215 Comfort Standart літня - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Теги: ковдра, ідея, літня, комфорт, стандарт, 155х215

Характеристики
Характеристики
Розмір
155х215
Сезонність
Літо
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
150г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра Ideia 155х215 Comfort Standart літня (8-11896)
485 грн