Ковдра Ideia 140х210 Aloe Vera літня (8-12935)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-7%
Суперціна!
В наявності
Модель: 8-12935
Виробник: Ideia
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
713 грн
665 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
140х210
Сезонність
Літо
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ) з просоченням Алое Вера
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
150г/м.кв
Опис

Влітку нам потрібен комфортній і затишний сон, щоб зарядитися енергією на наступний день. Тому обрання правильної ковдри також має важливе значення. Сьогодні ми розглянемо модель Ideia 140х210 Aloe Vera - ідеальний вибір для літніх ночей.

Ковдра має наповнювач якісного силіконізованого волокна 100% ПЕ, щільність якого становить 150 г / м.кв. Це дозволяє зберігати ковдрі структуру і форму. Щільна структура наповнювача забезпечує подушечку, яку можна використовувати для максимальної підтримки голови і шиї від завдань тіла.

Тканина чохла ковдри - мікрофайбер або 100% ПЕ - що є оптимальним розважальним варіантом на весняно-літній час. Особливістю цього типу тканини є дуже гладенька поверхня, яку не люблять пил та кліщі, що особливо важливо для тих, у кого є враження на алергії.

Найбільш важливою характеристикою цієї кроваті являється те, що чохол просочений Алое Вера. Цей натуральний екстракт доглядає за шкірою, роблячи її більш зволоженою і пружною. Алое-вера містить компоненти, які працюють як антибактеріальні засоби, що знаходяться в пряжі та захищають його від бактерій та грибків. А тому наповнювач ковдри забезпечує максимальний комфорт для тих, хто шукає максимальні переваги при сні.

Ковдра Ideia 140х210 Aloe Vera має білий колір, що візуально створює враження свіжості та чистоти. Це впевнено пасує в любий інтер'єр, забезпечуючи безліч варіантів для декорування кімнати.

Висновок: Ковдра Ideia 140х210 Aloe Vera - якісний виріб від відомого виробника Ideia. Гладка тканина забезпечує приємний на дотик спальний комплект, а просочення Алое Вера додне йому всі позитивні властивості плюс прекрасну вона помічника в боротьбі з бактеріями і грибками. Продукт є оптимальним вибором для літніх ночей, коли необхідно бути захищеним від занадто складних конструкцій та штучних матеріалів. Скоріше замовляйте Ideia 140х210 Aloe Vera та насолоджуйтеся комфортом та здоров'ям!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра Ideia 140х210 Aloe Vera літня - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Теги: алое вера, літня, ковдра, ідея, 140х210

Характеристики
Характеристики
Розмір
140х210
Сезонність
Літо
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ) з просоченням Алое Вера
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
150г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра Ideia 140х210 Aloe Vera літня (8-12935)
713 грн
665 грн