🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Ковдра Ideia 140х210 Comfort Standart зимова (8-11899)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 8-11899*002
Виробник: Ideia
Відгуки: 0
756 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
140х210
Сезонність
Зима
Колір
Молочний
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
300г/м.кв
Опис

Зима на дворі, а це означає, що тепер нам треба збільшувати кількість шарів одягу і підготуватися до зимових ночей. Одним з найголовніших допоміжних засобів у збереженні тепла під час сну, є ковдра. Якісна ковдра - це ключ до здорового сну взимку. Вона повинна забезпечувати комфорт і захист від холоду під час ночі, тому саме зимова ковдра є основним елементом збереження тепла в спальні.

Сьогодні ми хочемо розповісти про одну з найкращих ковдр від виробника Ideia, а саме - зимову ковдру Ideia 140х210 Comfort Standart з мікрофайберу та з наповнювачем з силіконізованого волокна 100% ПЕ.

Тканина чохла ковдри - мікрофайбер / 100% ПЕ, що робить її м'якою на дотик, дуже приємною для шкіри, а також легкою у догляді. Цей матеріал має гарну зносостійкість і витривалість, що дозволяє ковдрі прослужити власнику протягом довгого часу. Завдяки мікрофайберу тканина чохла зберігає тепло, але при цьому не створює ефекту парникового ефекту, що є важливим в умовах зимового періоду.

Колір ковдри вибраний молочним, що надає спальні елегантний і приємний вигляд, а також приводить до заспокоєння у збереженні тепла у спальні.

Розмір ковдри - 140х210 см, що дозволяє вона зручно лежати на двоспальному ліжку. Якщо ж вам потрібен інший розмір, ви завжди можете знайти на сайті іншу з чудових пропозицій від виробника Ideia.

Наповнювач ковдри - силіконізоване волокно 100% ПЕ з щільністю ваги 300г / м.кв. Це ідеальний філлер тому що воно м'яке і приємне на дотик, а також має гарну теплоізоляцію. Воно легко відштовхує перші заморожені краплі та пропускає повітря, що робить ковдру ідеальною для теплих і затишних зимових ночей.

Зимова ковдра Ideia 140х210 Comfort Standart може стати ідеальним вибором для кожного, хто шукає тепло, комфорт та якість під час спокою. Незалежно від того, чи ви спите самі, чи з вашим партнером, зігрівайте себе якісною і затишною ковдрою від виробника Ideia. Замовляйте її зараз на сайті та отримайте можливість спокійно спати та насолоджуватися зимовими ночами!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра Ideia 140х210 Comfort Standart зимова - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Теги: Ковдра, Ideia, 140х210, Comfort Standart, зимова.

Характеристики
Характеристики
Розмір
140х210
Сезонність
Зима
Колір
Молочний
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
300г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра Ideia 140х210 Comfort Standart зимова (8-11899)
756 грн

Часті питання про товар Ковдра Ideia 140х210 Comfort Standart зимова