🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Матрац Руно 120х60 кокос Чудо-2_блакитний (937Ч-2_блакитний)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Знято з виробництва
Модель: 15823
Виробник: Руно
Відгуки: 0
1 357 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
60х120
Колір
Блакитний
Тканина чохла
Бязь (100% бавовна)
Наповнювач
Кокосова койра, Хардфайбер
Опис

Особливості матрацу Руно 120х60 кокос Чудо-2 блакитного кольору

Наша компанія постійно працює над вдосконаленням якості продукції, приділяє увагу кожній дрібниці, щоб отримати найкращий результат. Один з найуспішніших матраців в нашому асортименті - це матрац Руно 120х60 кокос Чудо-2. Цей матрац став улюбленим вибором батьків з маленькими дітьми.

Перш за все, розмір матрацу - 60х120 см. Цей формат є досить популярним і надійним, тому що він підходить більшості дитячих ліжок, а також може бути використаний як допоміжний матрац на двохмісному.

Однією з найбільш важливих частин матрацу є наповнювач. Матрац Руно 120х60 кокос Чудо-2 має два види наповнювачів - це кокосова койра та ХардФайбер. Ці матеріали надають твердість матрацу, не залишаючи при цьому пружності. Кокосова койра - природний матеріал з кокосового горіха, який не шкодить здоров'ю дитини і не має запаху. Також цей матеріал є ефективним захистом від алергії та запобігає розвитку бактерій та грибків.

Тканина чохла матрацу Руно 120х60 кокос Чудо-2 виготовлена з 100% бавовни. Бязь - це дуже м'яка і приємна на дотик тканина, яка дозволяє повітрю проходити крізь себе, забезпечуючи циркуляцію повітря в матраці. Крім того, даний матеріал не викликає алергічних реакцій на шкірі.

Колір блакитного відтінку створює позитивну атмосферу в дитячій кімнаті. Яскравий і ніжний колір блакиті допомагає створити затишок серед дітей та робить їх відпочинок більш релаксуючим.

Матрац Руно 120х60 кокос Чудо-2 може викликати багато емоцій серед покупців. Виробник Руно вклали в цей матрац увесь свій досвід, знання та бажання створити ідеальний продукт для усіх дітей. Довіртеся професіоналам та зробіть правильний вибір для своїх малюків. Придбайте матрац Руно 120х60 кокос Чудо-2 блакитного кольору та почуйте всю зручність та комфорт з першої ночі сну.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Матрац Руно 120х60 кокос Чудо-2_блакитний - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
60х120
Колір
Блакитний
Тканина чохла
Бязь (100% бавовна)
Наповнювач
Кокосова койра, Хардфайбер

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Матрац Руно 120х60 кокос Чудо-2_блакитний (937Ч-2_блакитний)
1 357 грн