🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Матрац Руно 78*35 3D AIR MESH (939_3D AIR MESH)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Знято з виробництва
Модель: 19843
Виробник: Руно
Відгуки: 0
534 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
78х35
Колір
Білий
Тканина чохла
Трикотажна жаккардова тканина (100% ПЕ)
Наповнювач
Дистанційна аеросистема 3D AIR MESH
Опис

Матрац Руно 78*35 3D AIR MESH - ваш надійний співмешканець для здорового і комфортного сну. Ця модель від виробника Руно відрізняється високою якістю, зручністю та повітропроникністю, яка надає найкращі умови для здорового сну.

Тканина чохла матраца - трикотажна жаккардова, виготовлена з 100% поліестеру. Цей матеріал є дуже м'яким, приємним на дотик і гіпоалергенним, що забезпечує всесезонне використання та високу зносостійкість. Білий колір тканини дозволяє матрацу вписатися в будь-який інтер'єр спальні.

Матрац Руно 78х35 має дистанційну аеросистему 3D AIR MESH яка складається з кількох десятків тисяч пор мікроскопічного розміру. Ці пори дозволяють такому матрацу "дихати", тобто перешкоджають розвитку небажаних мікроорганізмів та вологості. В результаті, матрац Руно 78х35 допомагає зберегти температуру тіла на потрібному рівні протягом всього ночі.

Завдяки спеціальній конфігурації аеросистеми матраца Руно 78х35 рівномірно розподіляє вагу тіла, розслабляє м'язи та спину, що робить сон більш здоровим і зберігає правильне положення тіла протягом всього сну. Закладені в матрац канали дозволяють подати додаткову м'якість та комфорт, а жорсткість матрацу підібрана оптимально.

Матрац Руно 78х35 3D AIR MESH здатний забезпечити здоровий сон зі зниженим ризиком розвитку різних захворювань спини та сонних порушень. Висока якість, зручність та повітропроникність роблять його одним з найкращих виборів для тих, хто оцінює комфорт і здоровий сон.

Обирайте матрац Руно 78х35 3D AIR MESH на сайті за доступною ціною.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Матрац Руно 78*35 3D AIR MESH - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
78х35
Колір
Білий
Тканина чохла
Трикотажна жаккардова тканина (100% ПЕ)
Наповнювач
Дистанційна аеросистема 3D AIR MESH

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Матрац Руно 78*35 3D AIR MESH (939_3D AIR MESH)
534 грн