Матрац Руно "AIR" 60х120 (1260ТС)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Знято з виробництва
Модель: 17753
Виробник: Руно
Відгуки: 0
1 999 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
60х120
Колір
Білий
Тканина чохла
Трикотажна жаккардова тканина (100% ПЕ)
Наповнювач
Пружинний блок
Опис

Матрац Руно "AIR" 60х120 від виробника Руно: комфортний сон для малюків

Якщо ви шукаєте ліжечко для вашого малюка, спокійно спати і заряджатись енергією на цілий день, то ми пропонуємо вам матрац Руно "AIR" 60х120.

Цей матрац має всі необхідні атрибути для комфортного та здорового сну вашої дитини. Завдяки надійному наповнювачу матрацу Руно "AIR" 60х120 ви можете бути впевнені, що ваш малюк висипається на повну, а ви самі спокійні за його безпеку та комфорт.

Тканина чохла

Одним з найважливіших елементів матрацу для дитячої кімнати - це тканина чохла. Матрац Руно "AIR" 60х120 є особливим і відрізняється від інших матраців завдяки використанню трикотажної жаккардової тканини зі 100% ПЕ. Такий матеріал відрізняється високими характеристиками зносостійкості та "дихає", що дає можливість вашому малюку дихати легко та підтримувати збалансований рівень вологості в кімнаті.

Колір

Якщо ваша кімната вже має деякий інтер'єр, то вам потрібен матрац, який відповідає його колірній палітрі. Матрац Руно "AIR" 60х120 пропонується в кольорі білий, який відмінно підходить до будь-якого інтер'єру.

Розмір

Розмір матрацу грає важливу роль у його виборі. Єдиний розмір матрацу Руно "AIR" 60х120 створено для укладання в стандартні дитячі ліжечка.

Наповнювач

У виробника Руно використовуються тільки високоякісні матеріали, які гарантують комфортний сон вашого дитини. Матрац Руно "AIR" 60х120 має 3-шарове наповнювач: пінополіуретан, войлок-ізолятор, пружинний блок Боннель. Такий наповнювач забезпечує надійну підтримку хребта, розвантаження м'язів і комфортний сон.

Висновок

Матрац Руно "AIR" 60х120 - це ідеальний варіант для дитячої кімнати, який гарантує чудовий комфорт та безпеку вашому малюку. Тож не зважаючи на те, яка погода надворі, ваша дитина завжди буде відпочивати комфортно, заряджатися енергією та прокидатися з посмішкою на обличчі. Замовте матрац Руно "AIR" 60х120 від виробника Руно сьогодні!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Матрац Руно "AIR" 60х120 - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
60х120
Колір
Білий
Тканина чохла
Трикотажна жаккардова тканина (100% ПЕ)
Наповнювач
Пружинний блок

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Матрац Руно "AIR" 60х120 (1260ТС)
1 999 грн