Матрац Руно "Зима/Літо" 90х190 (9019З/Л)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-15%
Суперціна!
В наявності
Модель: 100001243
Виробник: Руно
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
3 865 грн
3 285 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
90х190
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер стьобаний (100% ПЕ)
Наповнювач
Пружинний блок
Щільність тканини
100г/м.кв
Опис


Матрац Зима-Літо це модель матраца на пружинному блоці «Боннель», підвищеної жорсткості з ефектом «Зима-літо». Завдяки ефекту «Зима-літо» на матраці комфортно спати незалежності від погодних умов за вікном. Зручність і комфорт головний девіз даного матраца. Матрац ідеально підходить для щоденного сну, як в домашніх умовах, так і відмінний вибір для хостелу, готелю, бази відпочинку і дитячих таборів. Важливою перевагою в матрацах є повністю без клейова технологія.
Підвищена жорсткість в матраці досягається за рахунок використання щільного повсті, який також служить гарним ізолятором і захищає шар пінополіуретан від тертя пружин.
М'який настил пінополіуретану надає додатковий комфорт поверхні матраца, допомагає розслабити м'язи спини, від втоми покращуючи якість сну. Пінополіуретан не має сторонніх запахів не викликає алергічні реакції і при цьому має високу зносостійкість.
Серцем матраца є пружинний блок типу "Боннель" це класичні пружини перевірені роками. Пружини з'єднані між собою металевим дротом, що робить їх залежними один від одного і в той же час зносостійкими.
Пружинний блок "Боннель" в матраці Зима-Літо рівномірно розподіляє навантаження по всьому периметру матраца, що дозволяє витримувати вагу до 100 кг на одне спальне місце.
Чохол матраца, виготовлений з білосніжною мікрофібри простьобаний з одного боку натуральним волокном вовни, а з іншого натуральною бавовною, завдяки чому досягається ефект «Зима-літо». Використання натуральних волокон вовни забезпечує зимової стороні матраца приємно теплі відчуття під час сну зимовими ночами, бавовняне волокно навпаки дарує приємну прохолоду в літній період часу.

Склад:

Сторона ЛІТО:
  • стьобане полотно (мікрофайбер + неткане полотно ХБ щільність 150 г / м.кв + синтепон щільність 200 г / м.кв + спанбонд щільність 17 г / м.кв)
  • Войлок-ізолятор
  • Пінополіуретан товщиною 2 см
  • Войлок-ізолятор
  • пружинний блок типу "Боннель"

Сторона ЗИМА:
  • Войлок-ізолятор
  • Пінополіуретан товщиною 2 см
  • Войлок-ізолятор
  • Стьобане полотно (мікрофайбер + неткане полотно шерсть щільність 160 г / м.кв + синтепон щільність 200 г / м.кв + спанбонд щільність 17 г / м.кв)

Характеристики:
  • Висота: 18 см.
  • Навантаження: до 100 кг. на одне спальне місце
  • Рівень жорсткості: підвищений


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Матрац Руно "Зима/Літо" 90х190 - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
90х190
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер стьобаний (100% ПЕ)
Наповнювач
Пружинний блок
Щільність тканини
100г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Матрац Руно "Зима/Літо" 90х190 (9019З/Л)
3 865 грн
3 285 грн