🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Пелюшка трикотажна Руно 90х110 блакитна (204.38_Блакитний)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 15773
Виробник: Руно
Відгуки: 0
142 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
90х110
Колір
Блакитний
Тканина чохла
Трикотаж (100% хлопок)
Щільність тканини
180г/м.кв
Опис

Пелюшка трикотажна Руно 90х110 блакитна – це відмінна продукція, яка стане надійним помічником для молодих мам. Вона виготовлена від виробника Руно з використанням натуральної тканини, яка надає виробу легкість та м'якість.

Тканина чохла пелюшки – трикотаж/ 100% хлопок, що робить продукт гіпоалергенним. Ці параметри роблять цей виріб відмінним вибором для маленьких дітей з чутливою шкірою. Крім того, ця тканина з м'якими відчуттями стане найкращим варіантом для дитини із запаленнями шкіри, так як вона постійно перебуває в контакті з поверхнею тіла малюка.

Колір продукту – блакитний, він спеціально розроблений з огляду на побажання молодих батьків та не залишить байдужими будь-якого користувача. Бажаним і якісним доповненням до виробу є розмір 90 х 110, що відповідає розмірам стандартних дитячих ліжечок, або використовується як ковдра для ліжка, колиски.

Щільність тканини пелюшки Руно 90х110 блакитна становить 180 г/м.кв, що забезпечує довговічність товару. Завдяки такій щільності тканини, пелюшка витримує багато циклів миття та пошкоджень - вона не змінює форму та колір при експлуатації.

Пелюшка трикотажна Руно 90х110 блакитна істотно полегшить життя молодим батькам під час догляду за дитиною та забезпечить комфорт малюка. Обирайте натуральну тканину та високу якість від виробника Руно для безжурного догляду за малюком.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Пелюшка трикотажна Руно 90х110 блакитна - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
90х110
Колір
Блакитний
Тканина чохла
Трикотаж (100% хлопок)
Щільність тканини
180г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Пелюшка трикотажна Руно 90х110 блакитна (204.38_Блакитний)
142 грн