🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Пелюшка трикотажна Руно 90х110 жовта (204.38Н_жовтий)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-7%
Суперціна!
В наявності
Модель: 15764
Виробник: Руно
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
142 грн
132 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
90х110
Колір
Жовтий
Тканина чохла
Трикотаж (100% хлопок)
Щільність тканини
180г/м.кв
Опис

Пелюшки з трикотажу Руно - незамінна річ для догляду за немовлям. Вони створені з використанням 100% хлопка, тому не тільки м'які і приємні на дотик, але й гіпоалергенні. У нашому асортименті є пелюшки різного кольору, аби кожен знайшов те, що йому подобається. Пропонуємо ознайомитись з пелюшкою трикотажною Руно 90х110 жовтої кольору.

Тканина чохла пелюшки - трикотаж, що забезпечує м'якість і комфорт під час користування. Приємний на дотик, він не дасть дискомфорту ні малятам, ні батькам. Трикотаж - ідеальний вибір для догляду за дітьми, оскільки ця тканина забезпечує оптимальну вентиляцію і регулює вологість, не дозволяючи шкірі малят перегріватися. І саме тому пелюшка з трикотажу Руно 90х110 жовтої ​​кольору - завжди зручний вибір для догляду за новонародженими.

Колір цієї пелюшки - жовтий, що не тільки додає ще більше настрою і яскравості в оформлення дитячої кімнати, але і позитивно впливає на настрій дитини. Жовтий колір - символ шляху до радісної, оптимістичної і динамічної дитинства. А тому, коли на дитинчаті накриється жовтенька пелюшка від Руно, ви можете бути впевнені - ваш малюк обов'язково заспокоїться і отримає відповідні емоції.

У цієї пелюшки щільність тканини становить 180 г/м.кв. Це досить оптимальна щільність, яка забезпечує зручний комфорт для дитини, не обмежуючи його рухів, і при цьому дозволяючи шкірі малят вільно дихати. Крім того, така щільність тканини забезпечує пелюшці достатню міцність, тому вона буде служити надійно і тривалий час.

Отже, пелюшка трикотажна Руно 90х110 жовта - незамінний атрибут для догляду за вашим немовлям. Завдяки використанню якісних матеріалів і красивому кольоровому виконанню, вона не тільки буде корисною, але і стане гарним елементом в оформленні дитячої кімнати. Ви можете бути впевнені, що пелюшка трикотажна Руно 90х110 жовта - найкращий вибір для вашої дитини. Купуйте зручно і надійно, і нехай ваші малечі народження будуть комфортними та спокійними!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Пелюшка трикотажна Руно 90х110 жовта - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
90х110
Колір
Жовтий
Тканина чохла
Трикотаж (100% хлопок)
Щільність тканини
180г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Пелюшка трикотажна Руно 90х110 жовта (204.38Н_жовтий)
142 грн
132 грн