🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Подушка Руно 50х70 бамбукова біла (310.52БКУ_білий)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
1
Питання
0
Рекомендуємо
-15%
Суперціна!
В наявності
Модель: 100001714
Виробник: Руно
Відгуки: 1
Знайшли дешевше?
496 грн
422 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
50х70
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Бамбукове волокно (50%) ПЕ волокно (50%)
Щільність/вага наповнювача
700г
Опис


  • Ступінь жорсткості: средня
  • Колір: білий
  • Чохол: мікрофайбер (100% ПЕ), кант салатовий
  • Наповнювач: бамбукове волокно 50%, ПЕ 50%,  вага 700г.
  • Висота виробу: 18-20см
  • Вага виробу: 905г.
  • Упаковка: сумка

Бамбук: натуральний наповнювач, який виготовляється з волокон бамбукового дерева, основними перевагами якого є його натуральність і високі експлуатаційні властивості. Бамбукове волокно має протимікробний ефект і антибактеріальні властивості. Не викликає алергічних реакцій. Завдяки його структурі забезпечується відмінна мікро циркуляція повітря. Наповнювач не вбирає вологу і запахи. Бамбукове волокно тонше за волосся людини, тому ці вироби дуже м'які і зручні. Подушка з натуральним бамбуковим волокном за своєю дією подібна до шовкової - дарує відчуття тепла в холодну пору року і освіжає влітку. Подушки з бамбуковим волокном дуже легкі і ніжні по відчуттям, що забезпечить Вам комфортний і приємний сон. Подушки з таким наповнювачем можна прати, а їх доступна вартість допоможе Вам зробити вибір на користь таких виробів.

Мікрофайбер - це синтетичний матеріал нового покоління. Він пропускає повітря, тим самим підтримує комфортну температуру тіла. Перевагою цієї тканини є те, що вона не деформується, стійка до механічних розривів і не сідає після прання. Подушки з мікрофайберу прості в догляді, стираються в домашніх умовах і швидко сохнуть, що забезпечує високу гігієнічність виробів. М'яка на дотик тканина має шовковисту, гладку поверхню, прекрасно приймає форму тіла, ніжно огортаючи його м'якими обіймами.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Подушка Руно 50х70 бамбукова біла - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
50х70
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Бамбукове волокно (50%) ПЕ волокно (50%)
Щільність/вага наповнювача
700г

Відгуки
5 / 5
середній рейтинг товару
1
0
0
0
0
Віктор
Віктор
22 вересня 2022 (10:00)
Подушка Руно 50х70 бамбукова - це неперевершений вибір для тих, хто шукає комфортний і здоровий сон. Під час користування я почув відразу ж різницю у якості сну, підушка абсолютно не надокучає, дуже комфортна та забезпечує м'який опорний ефект. Дуже зручно користуватися. Рекомендую купити Подушку Руно 50х70 бамбукову всім, хто хоче отримати здоровий сон.
Доброго дня! Дякую за ваш відгук про нашу подушку Руно 50х70 бамбукову білу. Ми раді, що вона вас задовольнила та виконала ваші очікування. Наша команда завжди старається надавати якісні та зручні товари для вашого комфорту та задоволення. Будь ласка, звертайтеся до нас, якщо у вас виникнуть якісь питання або потреби. Ми завжди готові допомогти вам з радістю! Дякуємо, що ви з нами!
Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Подушка Руно 50х70 бамбукова біла (310.52БКУ_білий)
496 грн
422 грн