Рушник вафельний Руно 45х80 Орнамент (202.15_Орнамент)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Знято з виробництва
Модель: 100000150
Виробник: Руно
Відгуки: 0
72 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
45х80
Колір
Сірий
Тканина чохла
Тканина вафельна (100% бавовна)
Щільність тканини
180г/м.кв
Опис

Рушник вафельний Руно 45х80 Орнамент від виробника Руно – це вишуканий і надзвичайно зручний елемент домашнього текстилю, який буде незамінним для кожної господині. Такий рушник виготовлений з 100% бавовняної вафельної тканини та має щільність 180г/м.кв. Крім того, розмір рушника 45х80 см, що дозволяє використовувати його для різноманітних потреб.

Головна перевага вафельних рушників полягає в їх високій поглинаючій здатності. Така тканина швидко вбирає вологу і швидко висихає. В цьому рушнику сірий колір, що додає йому елегантності та стильності. А орнамент на тканині дозволяє виділитися серед інших рушників та збільшує його декоративність.

Такий рушник чудово підійде для використання як у господарстві. Він неодмінно стане чудовим доповненням до вашого інтер'єру та додасть йому комфорту та затишку. Крім того, виріб легко миється та довго зберігає свою форму та кольорову гаму.

Тож, якщо ви хочете мати в своєму арсеналі якісний та стильний рушник, який ідеально підійде для будь-яких потреб, то Рушник вафельний Руно 45х80 Орнамент – саме те, що вам потрібно. Замовляйте з доставкою по всій Україні та насолоджуйтеся комфортом та затишком від використання цього вишуканого і практичного рушника.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Рушник вафельний Руно 45х80 Орнамент - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Теги: Рушник вафельний, Руно, 45х80, Орнамент.

Характеристики
Характеристики
Розмір
45х80
Колір
Сірий
Тканина чохла
Тканина вафельна (100% бавовна)
Щільність тканини
180г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Рушник вафельний Руно 45х80 Орнамент (202.15_Орнамент)
72 грн