Ковдра Ideia 175х210 Super Soft Classic зимова (8-11788)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-7%
Суперціна!
В наявності
Модель: 8-11788
Виробник: Ideia
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
1 695 грн
1 582 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
175х210
Сезонність
Зима
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Штучний лебединий пух (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
1650г
Опис

Ковдра Ideia 175х210 Super Soft Classic зимова: якість, комфорт та затишок

Якість сну залежить від багатьох чинників, але одним із найважливіших є обрана ковдра. Ковдра Ideia 175х210 Super Soft Classic зимова - це оптимальний вибір для тих, хто бажає отримати максимальний комфорт та затишок під час сну.

Тканина чохла - мікрофайбер/ 100% ПЕ, прекрасно витримує численні прання, зберігає колір та форму ковдри. Також виріб має невелику вагу, що дозволяє вільно маневрувати та забезпечує комфортний рівень тепла. Колір білий - завжди модний та легкий у догляді.

Однак, що стосується повноцінного відпочинку та здорового сну, найважливішим є наповнювач. Штучний лебединий пух 100% ПЕ, використаний в ковдрі Ideia 175х210 Super Soft Classic, є одним з найкращих видів наповнювача, оскільки надає тепло та затишок, не викликаючи алергії та не забруднюючи навколишнє середовище.

Особлива позитивна риса ковдри Ideia 175х210 Super Soft Classic зимова полягає у щільності/вазі наповнювача, який складає 1650г. Це забезпечує високий рівень тепла, що з необхідністю можна регулювати за допомогою технології "дихаючого наповнювача". Ця функція допомагає компенсувати різницю в температурі між тілом і ковдрою, що забезпечує комфортний і здоровий сон у будь-якому кліматі.

Ковдра Ideia 175х210 Super Soft Classic зимова є ідеальним варіантом для тих, хто шукає якісний виріб з використанням натуральних та безпечних матеріалів, технологічної розробки та відмінної системи терморегуляції. Вона забезпечить приємний, здоровий сон та чудові враження від відпочинку.

Якщо вам потрібна ковдра, яка може гарантувати повноцінний відпочинок та затишок у зимовий період, не вагаючись, обирайте ковдру Ideia 175х210 Super Soft Classic зимова. Її відмінні характеристики та висока якість зроблять ваш сон кращим і більш комфортним.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра Ideia 175х210 Super Soft Classic зимова - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Теги: Ковдра, Ideia, зимова, 175х210, Super Soft Classic

Характеристики
Характеристики
Розмір
175х210
Сезонність
Зима
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Штучний лебединий пух (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
1650г

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра Ideia 175х210 Super Soft Classic зимова (8-11788)
1 695 грн
1 582 грн