🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Пелюшка вологонепроникна Руно 40х60 (ПН4060)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-15%
Суперціна!
В наявності
Модель: 100000611
Виробник: Руно
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
71 грн
60 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
40х60
Колір
Білий
Тканина чохла
Тканина проламінована махрова (80%бавовна+20% ПЕ)
Щільність тканини
140г/м.кв
Опис

Пелюшки - це один з найголовніших предметів у дитячому візочку або ліжечку. Важливо обирати не тільки гарний дизайн, але і якісну водонепроникну тканину, яка буде захищати дитину від витікання сечі, поту та інших рідин.

Пропонуємо звернути увагу на пелюшку водонепроникну 40х60 від виробника Руно, яка виконана з якісної тканини проламінованої махрової суміші 80% бавовни та 20% ПЕ. Такий склад матеріалу робить її м'якою на дотик, приємною для шкіри дитини і одночасно водонепроникною, що забезпечує його сухість і комфорт в будь-який час дня та ночі.

Перешкоджаючи протіканню рідини, дана пелюшка береже одяг та постільну білизну дитини від вологості і плям. Колір пелюшки білий, що відповідає вимогам гігієни та візуально створює відчуття свіжості та чистоти.

Розмір пелюшки становить 40х60, що є оптимальним розміром для дітей перших місяців життя. Щільність тканини становить 140 г / м.кв., що дозволяє використовувати її протягом тривалого часу. До всіх цих переваг, дана пелюшка відрізняється високою зносостійкістю, що забезпечує її довгу службу.

Таким чином, якщо ви шукаєте якісну, надійну та м'яку пелюшку для своєї дитини, то зверніть увагу на пелюшку водонепроникну 40х60 від виробника Руно. Ідеально підходить для дітей перших місяців життя, забезпечує комфорт, сухість та гарантує надійний захист від рідин.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Пелюшка вологонепроникна Руно 40х60 - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
40х60
Колір
Білий
Тканина чохла
Тканина проламінована махрова (80%бавовна+20% ПЕ)
Щільність тканини
140г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Пелюшка вологонепроникна Руно 40х60 (ПН4060)
71 грн
60 грн