🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Подушка Ideia 50х70 Aloe Vera ортопедична (8-12934*001)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-7%
Суперціна!
В наявності
Модель: 8-12934*001
Виробник: Ideia
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
480 грн
448 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Тип подушки
Анатомічні, Гіпоалергенні
Особливості
Антиалергенні, Стьобані
Розмір
50х70
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ) з просоченням Алое Вера
Наповнювач
Силіконізовані поліестерові кульки (100% ПЕ)
Країна виробництва
Україна
Опис

ALOE VERA ортопедична – конструкція з двох валиків, об`єднаних в одну подушку. Відрізняється середньої жорсткістю. Підтримує голову та шию сплячої людини в максимально природному, комфортному стані. Справляє позитивний вплив на здоров`я людини, нормалізує її сон, оздоровлює шкіру, відновлює імунну та нервову системи. Унікальна розробка української фабрики домашнього текстилю «Текстиль-2000». Подушка ALOE VERA, з колекції ортопедичних, імітує стандартну ортопедичну подушку. У якості її наповнювача використовується силіконізоване кулькоподібне волокно – замість звичного для подібних виробів віскоеластіка. Водночас вона справляється із завданням ортопедичної подушки. Окремий валик добре підтримує шийний відділ хребта, забезпечує певний терапевтичний ефект. ALOE VERA – оригінальне поєднання комфорту, естетики, здоров`я. Тканина подушки просякнута екстрактом Алое Вера. Має антиалергенні та антибактеріальні властивості. Забезпечує м`який терапевтичний вплив на шкіру сплячої людини: позитивно впливає на обмінні процеси шкіри обличчя; чинить протизапальний ефект і покращує регенерацію; позитивно впливає на імунну систему людини. Верх ортопедичної подушки ALOE VERA пошитий з мікрофібри приємного білого кольору. Чохол міцний, естетичний, з ніжним дотиком. Виріб відрізняється стійким кольором – не вигоряє і не линяє від часу, сонця або прання. Переваги: Зручність, краса, користь. Ортопедична подушка ALOE VERA зручна. Її конструкція гарантує комфортний нічний сон. Вона красива і відмінно прикрасить спальну кімнату. Вона корисна. Подушка виконана з м`якого, приємного на вигляд і на дотик, безпечного матеріалу. Чохол виробу просякнутий екстрактом Алое Вера. Доступність, надійність, практичність. Ортопедичні подушки ALOE VERA виготовляються українським підприємством з використанням сучасних виробничих технологій. Застосовуються якісні недорогі матеріали, які ефектно замінюють натуральні аналоги. Подушки мають всі позитивні якості виробів з натуральних тканин і наповнювачів. Вони гіпоалергенні й антибактеріальні. Їх можна прати в машинці-автоматі. Швидко сохнуть в природних умовах. Мають доступну ціну. Безпека. Вся продукція фабрики «Текстиль-2000» виготовляється з якісного сертифікованого матеріалу. Ортопедичні подушки ALOE VERA мають сертифікат європейського рівня OEKO-TEX® STANDARD 100. Його наявність підтверджує повну безпеку виробів для здоров`я людини.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Подушка Ideia 50х70 Aloe Vera ортопедична - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Тип подушки
Анатомічні, Гіпоалергенні
Особливості
Антиалергенні, Стьобані
Розмір
50х70
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ) з просоченням Алое Вера
Наповнювач
Силіконізовані поліестерові кульки (100% ПЕ)
Країна виробництва
Україна

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Подушка Ideia 50х70 Aloe Vera ортопедична (8-12934*001)
480 грн
448 грн

Часті питання про товар Подушка Ideia 50х70 Aloe Vera ортопедична