🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Чохол на табурет Руно 38х38 Лавандовий (337.52_Лавандовий)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-10%
Суперціна!
В наявності
Модель: 22239
Виробник: Руно
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
146 грн
131 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
38х38
Колір
Фіолетовий
Тканина чохла
Мікрофайбер + велюр (100% ПЕ)
Наповнювач
Комбіноване волокно
Опис

Якщо ви шукаєте стильний та функціональний чохол для табурету, то Руно має пропозицію, яка точно вас зацікавить. Лавандовий чохол на табурет Руно 38х38 - це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт та елегантний дизайн.

Однією з головних переваг чохла Руно є використання мікрофайберу та велюру як матеріалу для пошиття. Це високоякісні тканини, які не вигоряють на сонці, не статичні та не заламуються, що забезпечує довговічність чохла. Більше того, вони дуже приємні на дотик та не злітаються, дозволяючи вам з комфортом розслабитися на вашому табуреті.

Колір фіолетового чохла Руно дуже модний та гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Розміри чохла - 38х38 - ідеально підходять для стандартних табуретів, тому ви можете бути впевненими, що він ідеально підійде для вашого меблів.

Насолоджуйтесь комфортом та елегантним дизайном завдяки комбінованому наповнювачу, який буде забезпечувати оптимальну м'якість, а стійкість до деформації забезпечить довгі роки користування.

Чохол на табурет Руно 38х38 Лавандовий - краща інвестиція у ваш комфорт і стиль. Він на 100% виготовлений з поліестеру, тому буде дуже простий у догляді та митті. Замовляйте вже сьогодні та насолоджуйтесь бездоганною якістю та елегантним дизайном як вдома, так і на роботі.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Чохол на табурет Руно 38х38 Лавандовий - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
38х38
Колір
Фіолетовий
Тканина чохла
Мікрофайбер + велюр (100% ПЕ)
Наповнювач
Комбіноване волокно

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Чохол на табурет Руно 38х38 Лавандовий (337.52_Лавандовий)
146 грн
131 грн