🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Килимок для ніг махровий 50х70 кавовий (050070Т_кавовий)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Знято з виробництва
Модель: 21332
Виробник: Руно
Відгуки: 0
230 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
50х70
Колір
Бежевий
Тканина чохла
Махра (100% бавовна)
Щільність тканини
400г/м.кв
Опис

Якщо ви шукаєте комфортність і затишок в своєму домі, то махровий килимок для ніг 50х70 кавового кольору від виробника Руно - це те, що вам потрібно. Цей килимок не тільки створить затишок в вашому будинку, але й позбавить вас від холоду.

Махра - натуральний матеріал, який володіє високими показниками з м'якості і гігієни. Вона не має електростатичного заряду і не притягує пил, дітритус і волосся. Крім того, махра має високу водопоглинаючу здатність і швидко висихає, тому килимок для ніг завжди буде сухим і готовим до використання.

Тканина чохла килимка - 100% бавовна, що відповідає всім нормам екологічної безпеки і здоров'я. Килимок прекрасно тримає форму і не деформується під впливом високої вологості та температури. Ви можете бути впевнені в тому, що ваші ноги завжди будуть на добре зігрітій поверхні.

Килимок для ніг має розмір 50х70, що робить його оптимальним вибором для використання в коридорі, ванній кімнаті або на кухні. А щільність тканини - 400 г / м.кв - говорить про надійність і стійкість килимка до впливу великого навантаження. Тому, навіть при інтенсивному використанні, килимок буде служити вам довгий час.

Кавовий колір килимка зробить ваш інтер'єр більш затишним та приємним для очей. Він ідеально вписується в будь-який дизайн і стиль вашої квартири або будинку.

Купуючи килимок для ніг від ТМ Руно, ви можете бути впевнені в його якісності і довговічності. Цей килимок зробить ваше життя комфортнішим і зручнішим, а ваш дім - ще більш затишним і гостинним. Не вагайтесь, купуйте і насолоджуйтеся новим рівнем комфорту у вашому домі!

Аби купити килимок для ніг махровий 50х70 кавовий та інші моделі, звертайтесь і ми з радістю допоможемо зробити правильний вибір!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Килимок для ніг махровий 50х70 кавовий - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Теги: Килимок, для ніг, махровий, 50х70, кавовий.

Характеристики
Характеристики
Розмір
50х70
Колір
Бежевий
Тканина чохла
Махра (100% бавовна)
Щільність тканини
400г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Килимок для ніг махровий 50х70 кавовий (050070Т_кавовий)
230 грн