🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Ковдра Руно 172х205 силіконова Mint зимова (316.52_Mint)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-25%
Суперціна!
В наявності
Модель: 22391
Виробник: Руно
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
851 грн
638 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
3
12
3
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
172х205
Сезонність
Зима
Колір
М'ятний
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
400г/м.кв
Опис

Ковдра 172х205 силіконова Mint зимова Розмір 172х205 см Виробник: ТМ Руно Теплові характеристики: **** (тепле) Колір: м’ятний Тканина чохол: мікрофайбер (100% ПЕ) Наповнювач: сіліконізоване волокно 100% ПЕ Щільність наповнювача: 400 г / м2 Вага наповнювача: 1410 гр Вага виробу: 2175 гр Упаковка: пакет ПП Антиалергенна зимова силіконова ковдра Mint – це базова силіконова ковдра виготовлена із сучасних синтетичних матеріалів, приємна на дотик та має сучасний вигляд. Наповнювач антиалергенне силіконізоване волокно найвищої якості, має щільність 400 гр/м.кв, що відповідає сезону «зима» і має властивості, що не поступається найтеплішим ковдрам. Така ковдра добре зберігає тепло, надзвичайно легка і комфортна, приємно огортає тіло під час сну. Переваги: • Гіпоалергенність складу наповнювача та тканини не викликає алергічних реакцій; • Гігієнічність ковдри та подушки має антисептичну дію; • Сучасний дизайн. Насичений м’ятний колір виробів надає їм неперевершений естетичний вигляд. • Добре поглинає воду, але при цьому швидко висихає; • Легкість завдяки цій характеристиці ковдра не викликає жодного дискомфорту під час відпочинку; • Легкий догляд. Чохол ковдри не зминається після прання, а наповнювач не збивається в грудки. Якість виробів підтверджена сертифікатом європейського рівня – OEKO-TEX® STANDARD Сучасне обладнання на якому працює фабрика ТМ Руно, дозволяє виконувати стебнування ковдри на високому рівні. Тому наповнювач добре тримається всередині ковдри та не збивається. Рекомендовано людям схильних до алергічних реакцій. Силіконові вироби можна прати в побутових пральних та сушильних машинках на низьких температурах. Вони добре сохнуть і не втрачає свого первісного вигляду та властивостей. ТМ Руно виготовляє текстильну продукцію високої якості, яка доступна широкому колу покупців, завдяки прийнятним цінам..


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра Руно 172х205 силіконова Mint зимова - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
172х205
Сезонність
Зима
Колір
М'ятний
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
400г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра Руно 172х205 силіконова Mint зимова (316.52_Mint)
851 грн
638 грн

Часті питання про товар Ковдра Руно 172х205 силіконова Mint зимова