🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Ковдра 172х205 силіконова Grey Braid (Р316.52_Grey Braid)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-15%
Суперціна!
В наявності
Модель: 22502
Виробник: Руно
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
709 грн
603 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
3
12
3
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
172х205
Сезонність
Зима
Колір
Сірий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
300г/м.кв
Опис

Розмір: 172х205 Теплові характеристики: **** (тепла) Колір: комбінований Тканина чохол: мікрофайбер (100% ПЕ) Наповнювач: силіконізоване волокно 100% ПЕ Щільність наповнювача: 300 г / м2 Вага наповнювача: 1060 гр. Вага виробу: 1624 гр. Упаковка: пакет ПП Ковдра Руно антиалергенна, трьох сезонна силіконова - це базова ковдра, виготовлена із сучасних синтетичних матеріалів, приємна на дотик і має сучасний вигляд. Наповнювач антиалергенне силіконізоване волокно найвищої якості, має щільність 300 г/м.кв., що чудово підійде до трьох сезонів "Зима/Весна/Осінь". Дизайн ковдри настільки гарний, що навіть влітку ви не захочете з нею прощатися. Така ковдра добре зберігає тепло, надзвичайно легка та комфортна, приємно огортає тіло під час сну. Дизайн виробу, незвичайний, один бік з нанесенням малюнка під в'язку техніка кіска, додасть родзинку в інтер'єр вашої спальні, таку ковдру не хочеться ховати в підковдру, але щоб доглядати за чистотою ковдри було легше, ми розробили постільні комплекти Grey Braid з таким же малюнком. Доповнити ковдру також можна подушками для сну, покривалом і декоративними подушками колекції Grey Braid. Принт виконаний у сірих відтінках, з імітацією в'язаного полотна дуже затишний. Переваги: • Гіпоалергенність складу наповнювача і тканини не викликає алергічних реакцій • Гігієнічність ковдри і подушки чинить антисептичну дію • Сучасний дизайн • Добре поглинає вологу, але при цьому швидко висихає • Легкість, завдяки чому ковдра не викликає дискомфорту під час відпочинку • Легкий догляд • Чохол ковдри не мнеться після прання, а наповнювач не збивається в грудки • Якість виробів підтверджено сертифікатом європейського рівня - OEKO-TEX STANDARD Сучасне обладнання, на якому працює фабрика Руно, дає змогу виконувати стеблення ковдри на високому рівні. Тому наповнювач добре тримається всередині ковдри і не збивається. Рекомендовано людям схильним до алергічних реакцій. Силіконові вироби можна прати в пральних і сушильних машинках за низьких температур. Вони добре сохнуть і не втрачають свого первісного вигляду і властивостей. Руно виробляє текстильну продукцію високої якості, доступну широкому колу покупців, завдяки прийнятним цінам.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра 172х205 силіконова Grey Braid - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Теги: ковдра, 172х205, силіконова, grey, braid

Характеристики
Характеристики
Розмір
172х205
Сезонність
Зима
Колір
Сірий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
300г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра 172х205 силіконова Grey Braid (Р316.52_Grey Braid)
709 грн
603 грн

Часті питання про товар Ковдра 172х205 силіконова Grey Braid