🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Ковдра Руно 200х220 вовняна Brown зимова (322.52ШУ_Brown)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
1
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 22431
Виробник: Руно
Відгуки: 1
1 497 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
200х220
Сезонність
Зима
Колір
Коричневий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Овеча вовна (80% вовна 20% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
450г/м.кв
Опис


  • Артикул: 322.52ШУ_Brown
  • Розмір: 200х220
  • Виробник: ТМ Руно 
  • Теплові характеристики: ***** (дужа тепла)
  • Колір: бежевий 
  • Тканина чохла: мікрофайбер (100%ПЕ)
  • Наповнювач: овеча вовна (80% вовна/20% ПЕ) 450 г/м2
  • Вага наповнювача: 1980 г 
  • Вага виробу 2920 г
  • Упаковка: сумка ПВХ

Чохол мікрофайбер - це синтетичний матеріал нового покоління. Він пропускає повітря, тим самим підтримує комфортну температуру тіла. Перевагою цієї тканини є те, що вона не деформується і не сідає після прання, швидко висихає. Мікрофайбер прекрасно приймає форму тіла, ніжно огортає його м'якими обіймами.

Наповнювач вовна - це натуральний екологічний наповнювач, який виготовляється з овечої вовни і невеликої кількості поліефірного волокна для скріплення шерстяних волокон між собою. Ковдри з таким наповнювачем дуже теплі, відмінно зігрівають, гігроскопічні, мають лікувальні та профілактичні властивості, які забезпечують Вашому організму повноцінний і якісний сон. 

Вовняна ковдра  ТМ Руно- це тепла ковдра. Завдяки гігроскопічності овечої вовни Вам буде тепло і комфортно протягом всієї ночі. Ковдра є в різних розмірах та кольорах. Ковдри і постільні аксесуари від ТМ Руно поєднують в собі чудову якість пошиття, відмінний дизайн і хороші експлуатаційні характеристики.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра Руно 200х220 вовняна Brown зимова - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
200х220
Сезонність
Зима
Колір
Коричневий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Овеча вовна (80% вовна 20% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
450г/м.кв

Відгуки
5 / 5
середній рейтинг товару
1
0
0
0
0
Євген
Євген
27 cічня 2023 (11:38)
Я зовсім не жалію, що вирішив придбати вовняну ковдру Brown від виробника Руно. Це ідеальний вибір для зимового періоду, зокрема для таких холодних ночей, які ми зараз маємо. Ковдра м’яка на дотик та забезпечує тепло тіла, і це саме те, що я так шукав. Якість ковдри на висоті, ніяких неякісних швів та ниток. Дуже задоволений своїм вибором і рекомендую цю ковдру всім, хто хоче зберегти тепло в своєму ліжку.
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук про товар і за вибір нашої компанії. Ми дуже раді, що Ви задоволені нашим продуктом і надіємося на подальшу співпрацю з Вами. Якщо у вас будуть які-небудь питання або потрібна будь-яка додаткова інформація, будь ласка, зв'яжіться з нами. Ми завжди готові допомогти і зробити все можливе, щоб наші клієнти були задоволені. Дякуємо ще раз і бажаємо Вам приємного дня!
Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра Руно 200х220 вовняна Brown зимова (322.52ШУ_Brown)
1 497 грн

Часті питання про товар Ковдра Руно 200х220 вовняна Brown зимова