🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Ковдра Ideia 140х210 Bio Line Eucaliptus літня (8-11835)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 8-11835
Виробник: Ideia
Відгуки: 0
940 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
140х210
Сезонність
Літо
Колір
Білий
Тканина чохла
Мако-батист (100% бавовна)
Наповнювач
Евкаліптове волокно
Щільність/вага наповнювача
150г/м.кв
Опис

Ідеальний сон - одна з найбільш важливих складових нашого здоров'я та сповнення енергії на весь наступний день. Ідеальне ліжко має бути не тільки зручним, але й підібраним з урахуванням ваших потреб і побажання щодо тканини чохла, наповнювача та коліру.

Якщо ви шукаєте ідеальну ковдру для літнього сезону, зверніть увагу на новинку від відомого виробника Ideia - ковдру Ideia 140х210 Bio Line Eucaliptus. Ця ковдра стане ідеальним вибором для тих, хто переважно спить на боку або на спині, і хоче мати здоровий і комфортний сон.

Особливістю ковдри Ideia 140х210 Bio Line Eucaliptus є її наповнювач - евкаліптове волокно, що має антибактеріальні властивості та створює неперевершений мікроклімат під час сну. Таким чином, ви можете бути впевнені в тому, що ваш сон буде здоровим та комфортним.

Крім того, тканина чохла - мако-батист, виготовлена з 100% бавовни, що забезпечує більшу м'якість та приємність на дотик. Білий колір ковдри створює відчуття свіжості та порядку в спальні, що також має позитивний вплив на настрій та якість сну.

Один з найважливіших параметрів ковдри - щільність/вага наповнювача, який в даному випадку становить 150г на метр квадратний. Ця щільність дозволяє прекрасно розташовувати ковдру на ліжку та забезпечує оптимальну вентиляцію.

Ця ковдра підійде людям, які шукають легку та комфортну ковдру для літнього сезону, що забезпечує здоровий і комфортний сон.

Отже, якщо ви шукаєте ідеальну ковдру для свого комфортного та здорового сну, оберіть ковдру Ideia 140х210 Bio Line Eucaliptus - і ви не пожалкуєте про свій вибір!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра Ideia 140х210 Bio Line Eucaliptus літня - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Теги: ковдра, Ideia, Bio Line, Eucaliptus, літня, 140х210

Характеристики
Характеристики
Розмір
140х210
Сезонність
Літо
Колір
Білий
Тканина чохла
Мако-батист (100% бавовна)
Наповнювач
Евкаліптове волокно
Щільність/вага наповнювача
150г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра Ideia 140х210 Bio Line Eucaliptus літня (8-11835)
940 грн

Часті питання про товар Ковдра Ideia 140х210 Bio Line Eucaliptus літня