🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Ковдра Руно 200х220 силіконова "Star Plus" (322.52Star_plus)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
1
Питання
0
-25%
Суперціна!
В наявності
Модель: 21394
Виробник: Руно
Відгуки: 1
Знайшли дешевше?
1 191 грн
893 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
3
12
3
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
200х220
Сезонність
Зима
Колір
Сірий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
400г/м.кв
Опис

Ковдра силіконова "Star Plus" Виробник: ТМ Руно Теплові характеристики: ***** (дуже тепла) Колір: сірий Тканина чохла: мікрофайбер (100%ПЕ) Щільність наповнювача: силіконізоване волокно 100% ПЕ 400 г/м2 Упаковка: сумка ПВХ Чохол мікрофайбер - це синтетичний матеріал нового покоління. Він пропускає повітря, тим самим підтримує комфортну температуру тіла. Перевагою цієї тканини є те, що вона не деформується і не сідає після прання, швидко висихає. Мікрофайбер прекрасно приймає форму тіла, ніжно огортає його м'якими обіймами. Наповнювач силікон: виготовляється з силіконізованого поліефірного волокна. Він найбільш практичний і зручний у використанні. Не викликає алергічних реакцій, не вбирає вологу і запахи. Ковдра з таким наповнювачем легка та дуже приємна на дотик.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра Руно 200х220 силіконова "Star Plus" - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
200х220
Сезонність
Зима
Колір
Сірий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
400г/м.кв

Відгуки
5 / 5
середній рейтинг товару
1
0
0
0
0
Андрій
Андрій
14 жовтня 2021 (07:53)
Я дуже задоволений покупкою. Це дуже тепла та зручна ковдра, яка підходить для різних сезонів. Силіконовий наповнювач забезпечує комфортну температуру навіть в холодні дні, а також не важить багато. Матеріал виготовлення є дуже якісним та м'яким на дотик. Ковдра має прекрасний дизайн, який гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр спальні. В цілому, якість товару та його функціональність вказують на те, що він довго прослужить і буде приносити мені комфортний сон. Рекомендую цю ковдру всім, хто шукає надійного та зручного товару для спокійного сну.
Шановний покупець, дякуємо за ваш відгук про ковдру Руно "Star Plus". Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені продуктом. У нашому асортименті ми прагнемо використовувати тільки якісні матеріали та забезпечувати максимальний комфорт наших клієнтів. Будь ласка, звертайтеся до нас щодо будь-яких питань чи зауважень і ми будемо раді допомогти вам. Дякуємо, що ви обрали наш магазин.
Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра Руно 200х220 силіконова "Star Plus" (322.52Star_plus)
1 191 грн
893 грн

Часті питання про товар Ковдра Руно 200х220 силіконова "Star Plus"