🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Exclusive зимова (8-11767)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 8-11767
Виробник: Ideia
Відгуки: 0
1 232 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
175х210
Сезонність
Зима
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
400г/м.кв
Опис

Презентуючи свій останній додаток до свого асортименту ковдр - Ideia 175х210 Air Dream Exclusive зимова ковдра - виробник Ideia поєднав в собі якість, комфорт та стиль. Ця ковдра виготовлена з мікрофайберу/100% ПЕ тканини, має білий колір та розмір 175х210, що дозволяє ідеально підійти для будь-якої спальні.

Наповнювач ковдри - силіконізоване волокно 100% ПЕ, яке забезпечує оптимальну теплоізоляцію та зберігає тепло вашого тіла. Щільність/вага наповнювача - 400г/м.кв, що гарантує легку та дихаючу текстуру наповнювача.

Літня ковдра? Пора замінити її на зимову! І, якщо ви шукаєте ковдру, що допоможе вам зігрітися протягом холодних зимових ночей, то Ideia 175х210 Air Dream Exclusive буде ідеальним вибором для вас. З високоякісним наповнювачем та тканиною з якісного матеріалу, вам не захочеться виходити з-під ковдри.

Не можна забувати, що кравецтво має величезне значення у виробництві ковдр. Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Exclusive зберігає свою форму та структуру завдяки високоякісному кравецтву, яке не залишає ніяких швів або наповнювача на поверхні ковдри. Таким чином, ви можете насолоджуватися спокійним та комфортним сном, не турбуючись про те, що наповнювач "пробився" через шви на поверхню ковдри.

Також варто зазначити, що ковдра має забезпечити не тільки комфорт, а й бережливість до здоров’я своїх користувачів. Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Exclusive не містить шкідливих речовин та протигрибкової обробки, що забезпечує комфортний та безпечний сон.

Тому, якщо ви шукаєте зимову ковдру, яка стане ідеальним доповненням до вашого асортименту постільної білизни, то Ideia 175х210 Air Dream Exclusive зимова ковдра заслуговує на увагу. Ця ковдра забезпечить вам відмінний сон, оптимальну комфортність та безпеку для вашого здоров’я. Змініть свої літні звички та зберіться зігріватись під Ideia 175х210 Air Dream Exclusive зимовою ковдрою. Впевненість у високій якості товару - гарантована виробником Ideia.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Exclusive зимова - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Теги: Ковдра, Ideia, 175х210, Air Dream Exclusive, зимова

Характеристики
Характеристики
Розмір
175х210
Сезонність
Зима
Колір
Білий
Тканина чохла
Мікрофайбер (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізоване волокно (100% ПЕ)
Щільність/вага наповнювача
400г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Exclusive зимова (8-11767)
1 232 грн

Часті питання про товар Ковдра Ideia 175х210 Air Dream Exclusive зимова