🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Матрац Руно 120х200 3D AIR MESH (1220_3D AIR MESH)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Знято з виробництва
Модель: 20614
Виробник: Руно
Відгуки: 0
11 596 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
120х200
Колір
Білий
Тканина чохла
Трикотажна жаккардова тканина (100% ПЕ)
Наповнювач
3D AIR MESH (пінополіуретан 100% ПЕ)
Щільність тканини
275г/м.кв
Опис

Матрац Руно 120х200 з наповнювачем 3D AIR MESH - ідеальне рішення для тих, хто шукає комфортний сон та оздоровлення під час ночі. Виготовлений відомим виробником Руно, цей матрац має унікальні властивості та найсучасніші технології, які забезпечують максимальний комфорт під час сну.

Матрац має розмір 120х200, що дозволяє йому відмінно підійти для однієї людини або пари. Він має оригінальний дизайн в білому кольорі, що додає йому елегантності та розкіші.

Наповнювач 3D AIR MESH складається з пінополіуретану. Він 100% ПЕ та дозволяє шкірі дихати, не має запаху та антиалергенний. Цей матеріал має унікальну властивість відмінно повторювати контур тіла, складатися під вагою і розподіляти тиск порівну на всю поверхню матраца. Таким чином, він дозволяє розслабити м'язи, знімати напругу та підтримувати оптимальну позицію тіла під час сну.

Тканина чохла матраца - трикотажна жаккардова тканина, виготовлена з 100% ПЕ. Цей матеріал має відмінну зносостійкість та прекрасні гігієнічні властивості. Також він дихає, дозволяє повітрю проникати в матрац, не затримує вологу та забезпечує гігієнічність під час сну.

Щільність тканини чохла матраца становить 275г/м.кв, що гарантує його міцності та зносостійкості. Біла кольорова гамма насичена все більшою популярністю.

Щоб підвищити комфорт під час сну та забезпечити максимальних гігієнічних властивостей, матрац Руно 120х200 з наповнювачем 3D AIR MESH рекомендується використовувати разом з захисним чохлом на матрац. Виготовлений з мікрофібри та обладнаний антиалергенним покриттям, він дозволяє захистити матрац від бактерій та мікроорганізмів, зберігаючи його в чистоті та безпечності.

Висока якість та сучасні технології, використані в виготовленні матраца Руно 120х200 з наповнювачем 3D AIR MESH, дозволяють створити ідеальний варіант для тих, хто цінує максимальний комфорт та хоче забезпечити своєму організму здоровий та глибокий сон. Скористайтеся цим можливість сьогодні та насолоджуйтеся найкращими характеристиками матраца Руно.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Матрац Руно 120х200 3D AIR MESH - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
120х200
Колір
Білий
Тканина чохла
Трикотажна жаккардова тканина (100% ПЕ)
Наповнювач
3D AIR MESH (пінополіуретан 100% ПЕ)
Щільність тканини
275г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Матрац Руно 120х200 3D AIR MESH (1220_3D AIR MESH)
11 596 грн