🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Пелюшка фланель Руно 90х110 слоник з кулькою (204.05_слоник з кулькою)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 20782
Виробник: Руно
Відгуки: 0
128 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
90х110
Колір
Бежевий
Тканина чохла
Фланель (100% бавовна)
Щільність тканини
155г/м.кв
Опис

Для самих маленьких діточок батьки часто придбовують пелюшки, які подбають про комфорт та здоров'я малюка. Одним з основних критеріїв при виборі пелюшок є матеріал, з якого вони зроблені. Фланель - один з найпривабливіших варіантів. Це м'яка та гладенька тканина 100% бавовни, яка зберігає тепло та забезпечує максимальний комфорт при контакті з діточкою.

Знайомтеся з нашою найновішою пелюшкою фланель Руно зі знімною кулькою та миленьким слоником! Розмір пелюшки - 90х110 см, а щільність тканини - 155г/м.кв. Цей варіант ідеально підійде для прикриття малюка під час сну та відпочинку, а також для прогулянок на свіжому повітрі.

Колір бежевої пелюшки добавить нотку тепла та ніжності в повсякденне життя вашої маленької дитини. А слоник-кулька, виготовлений з міцного та безпечного матеріалу, додасть дитині радість та забезпечить максимальний комфорт в будь-який момент.

Наше підприємство виготовляє тільки найвищої якості продукцію з використанням перевірених та екологічно чистих матеріалів. Завдяки детальному перевірянню на кожному етапі виготовлення, ми гарантуємо вам забезпечення максимальної піклування та захисту для вашої дитини.

Не витрачайте свій час на пошук ідеального варіанту пелюшки для дитини! Замовляйте нашу фланельну пелюшку Руно зі знімною кулькою та миленьким слоником на нашому сайті прямо зараз. Ми гарантуємо максимум комфорту та задоволення як для дитини, так і для її батьків!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Пелюшка фланель Руно 90х110 слоник з кулькою - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
90х110
Колір
Бежевий
Тканина чохла
Фланель (100% бавовна)
Щільність тканини
155г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Пелюшка фланель Руно 90х110 слоник з кулькою (204.05_слоник з кулькою)
128 грн