🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Пелюшка фланель Руно 90х110 "Єдиноріг" (204.05_єдиноріг)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-7%
Суперціна!
В наявності
Модель: 22533
Виробник: Руно
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
128 грн
119 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
90х110
Колір
Жовтий
Тканина чохла
Фланель (100% бавовна)
Щільність/вага наповнювача
155г/м.кв
Опис

Необхідність захисту наймолодших членів сім'ї від холоду та вологи є надзвичайно важливою завданням сучасного батьківства. Одним з найважливіших елементів захисту дитини від холодних хвиль у зимовий період є забезпечення максимального комфорту та затишку у ліжку. Точно так само, надання мирного сну дітям - це завдання, що вимагає не тільки якісного матрацу, а також тієї рівності дитячого спального місця, яка забезпечить максимальну зручність і затишок.

Саме з урахуванням цих критеріїв компанія Руно піклується про вашіх дітей. Пелюшкою фланель Руно 90х110 "Єдиноріг" від виробника Руно ви зможете забезпечити дитині тепло та комфорт уві сні без зайвих зусиль і викликати у нього як мінімум легкий настрій на весь наступний день.

Тканина чохла - фланель/100% бавовна, а колір жовтий. Фланель - матеріал, який володіє низькою теплопровідністю, тому він захищає від прохолодних подихів. Обробка фланелі дешевою промивкою та негайним використання в такому вигляді викликає неприємні відчуття, а самостійний процес прання фланелевих тканин потребує більш ретельного підходу. Тому виробник для вашого зручного використання обробив тканину спеціальною економною промивкою.

Наповнювач складається з 155г /м. кв. матеріалу, який здатний забезпечити оптимальний зволожений крізь пори тканини. Це новітній матеріал, розроблений у найновіших технологіях, що складається з штучного волокна, яке легко приймає вологу. Це дозволяє Пелюшці Руно 90х110 "Єдиноріг" швидко і ефективно поглинати піт та вологу, що забезпечує оптимальний комфорт у ліжку.

Крім того, тканина Руно є досить м'якою та гарантує дитині комфортне співіснування зі збереженням здорового рівня вологості та температури в захисті від холоду.

Немає нічого важливішого для батьків, ніж забезпечити своїм дітям максимальний комфорт та затишок під час важливого процесу народження. З ідеальним спальним місцем його материнська постіль надійно запобіжить переохолодженню в крихітних тілах та забезпечить чудовий первинний контакт з нашим світом у формі млосноголосніть і тепла.

Подаруйте своїм дітям комфорт у ліжку з Пелюшкою фланель Руно 90х110 "Єдиноріг" від виробника Руно - і насолоджуйтесь спокійним сном всією родиною!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Пелюшка фланель Руно 90х110 "Єдиноріг" - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
90х110
Колір
Жовтий
Тканина чохла
Фланель (100% бавовна)
Щільність/вага наповнювача
155г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Пелюшка фланель Руно 90х110 "Єдиноріг" (204.05_єдиноріг)
128 грн
119 грн