🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Пелюшка ситець Руно 80х95 бджілки (24А_бджілки)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 20779
Виробник: Руно
Відгуки: 0
84 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
80х95
Колір
Комбінований
Тканина чохла
Ситец (100% бавовна)
Щільність тканини
103г/м.кв
Опис

Пелюшки є необхідним атрибутом кожної дитини з самого народження. Скористатися виробником Руно - це отримати високоякісний продукт, який забезпечить малюку комфорт і затишок.

У нашому асортименті є широкий вибір пелюшок з різними параметрами, але сьогодні ми хочемо представити одну з найпопулярніших моделей - пелюшка Руно 80х95 бджілки. Ця модель є однією з кращих пропозицій на ринку завдяки своїм багатогранним характеристикам і високій якості.

Тканина чохла пелюшки зроблена з 100% бавовни, що дозволяє створити комфортний мікроклімат для малюка. В той же час, це матеріал, який відрізняється довговічністю і зносостійкістю. Навіть при регулярному пранні пелюшка не втрачає своїх властивостей.

Колір пелюшки є комбінованим, що робить її універсальною і дозволяє підібрати до неї різні колірні гами аксесуарів або інших елементів дизайну дитячої кімнати.

Розміри пелюшки - 80х95 - оптимальні для обгортання немовлят. Великий розмір дозволяє вільно обгорнути малюка і підлаштовуватися під його форму.

Щільність тканини пелюшки становить 103 г/м.кв., що є оптимальним значенням для даного типу продукції. Це забезпечує пелюшці довговічність і дає можливість прослужити протягом тривалого часу.

Звертаючись до нас, ви отримуєте гарантовано якісний товар, який виконаний за всіма стандартами безпеки та гігієни. Наша продукція пройшла всі необхідні сертифікаційні випробування і відповідає всім вимогам для використання в якості дитячої продукції.

Якщо ви хочете купити пелюшку Руно 80х95 бджілки, то не відкладайте свій вибір. Звертайтеся до нас і ми допоможемо вам зробити правильний вибір!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Пелюшка ситець Руно 80х95 бджілки - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
80х95
Колір
Комбінований
Тканина чохла
Ситец (100% бавовна)
Щільність тканини
103г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Пелюшка ситець Руно 80х95 бджілки (24А_бджілки)
84 грн