🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Пелюшка ситець Руно 80х95 сердечко зелений (24А_сердечко зелений)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 18499
Виробник: Руно
Відгуки: 0
84 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
80х95
Колір
Салатовий
Тканина чохла
Ситец (100% бавовна)
Щільність тканини
103г/м.кв
Опис

Коли мова йде про комфортний сон малюка, то кожній мамі хочеться зробити все можливе, щоб дитина була здоровою та задоволеною. До забезпечення якісного сну важливо вибирати правильну постільну білизну - з такою завданням допоможуть впоратися пелюшки Руно зі ситцю. У нашому асортименті ви знайдете Пелюшка ситець Руно 80х95 сердечко зелений, який забезпечить малюку ніжність та затишок під час сну.

Одним з важливих атрибутів пелюшки є тканина чохла. Руно використовує для виготовлення Пелюшка ситець Руно 80х95 сердечко зелений виключно якісний ситець з 100% бавовни. Цей матеріал має багато переваг, серед яких варто назвати повітропроникність, м'якість та гіпоалергенність. Ситець легко пропускає повітря та вологу, завдяки чому він здатен зберегти сухість дитини протягом усього сну. Бавовняні нитки ніжні до шкіри малюка, не подразнюють її та не викликають алергію, що є особливо важливим для дітей з чутливою шкірою.

Колір та дизайн пелюшки також мають важливе значення для дитини. Зелений колір символізує природу та свіжість, допомагає заспокоїти та розслабити малюка. А сердечко на пелюшці створює атмосферу любові та турботи про малого. Розмір Пелюшка ситець Руно 80х95 сердечко зелений дозволяє використовувати його не тільки для ліжка, а й як ковдру, різні застосування знаходять тільки турботливі та креативні мами.

Щільність тканини важлива при виборі постільної білизни, тому що вона визначає міцність та зносостійкість матеріалу. Пелюшка ситець Руно 80х95 сердечко зелений має щільність 103г/м.кв, що дозволяє забезпечити необхідний рівень міцності та зносостійкості. Ця характеристика забезпечує відмінну якість та довговічність пелюшки.

Отже, вибір постільної білизни для дитини - це відповідальне завдання, яке потрібно виконувати з особливою увагою. Пелюшки Руно з ситцю - це відмінний вибір для тих, хто прагне забезпечити своїй дитині ніжність та комфорт під час сну. Придбайте Пелюшка ситець Руно 80х95 сердечко зелений та переконайтесь в якості наших товарів самі!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Пелюшка ситець Руно 80х95 сердечко зелений - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
80х95
Колір
Салатовий
Тканина чохла
Ситец (100% бавовна)
Щільність тканини
103г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Пелюшка ситець Руно 80х95 сердечко зелений (24А_сердечко зелений)
84 грн