🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Пелюшка ситець Руно 95х110 "Альпака сіри" (204.03_альпака сірий)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 22267
Виробник: Руно
Відгуки: 0
112 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
95х110
Колір
Сірий
Тканина чохла
Ситец (100% бавовна)
Щільність тканини
103г/м.кв
Опис

Пелюшка ситець Руно 95х110 "Альпака сіри": насолоджуйтесь м'яким і зручним матеріалом

Піклування про свого малюка - це завжди заслуговує на увагу. Однією з основних речей, на які потрібно звернути увагу - це забезпечення комфорту дитини під час її розвитку. І, безумовно, частиною цього є вибір якісної тканини для дитячої пелюшки. Відповідно до цього, компанія Руно пропонує серію пелюшок з ситець тканини, серед яких є і пелюшка Руно 95х110 "Альпака сіри".

Якісна тканина пелюшки

Пелюшка Руно 95х110 "Альпака сіри" виготовлена зі 100% бавовни, яка має щільність 103г/м.кв. Головною перевагою ситецевої тканини для пелюшок є хороша вбиральна здатність, м'якість і приємність до тіла віддаленого від алергічних реакцій. Тканина ситець м'яка на дотик і не линяє в процесі прання, тому пелюшка буде послуговувати Вам і Вашому малюку довго з часом не втрачаючи своїх переваг.

Кольорове рішення пелюшки

Красивий і стильний вигляд дитячої пелюшки також має значення - він не лише допомагає створити комфорт для малюка, але й стимулює розвиток естетичного чуття дитини в майбутньому. Тому пелюшки Руно Альпака створені в неперевершеному сірому кольорі - світлий, але не білий, м'який, але не ніжний. Такий вибір дозволяє дитині розпізнати різні кольори і швидко пристосовуватися до зміни кольорової гами.

Розмір пелюшки

Пелюшка Руно 95х110 "Альпака сіри" має ідеальний розмір для новонароджених діток і для маленьких дітей, які потребують більшої площі для розкладання та гравіювання. Пелюшка виготовлена відповідно до потреб малюка і забезпечує максимальний комфорт в процесі використання.

Висновки

Пелюшка Руно 95х110 "Альпака сіри" - це чудова ідея для тих дітей, які потребують постійного догляду та уваги. Пелюшка має якісний ситецевий матеріал, оригінальний дизайн та забезпечує максимальний комфорт для дитини. Купуйте пелюшки Руно зі спеціальності і насолоджуйтесь чудовим вибором матеріалів та кольорів.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Пелюшка ситець Руно 95х110 "Альпака сіри" - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
95х110
Колір
Сірий
Тканина чохла
Ситец (100% бавовна)
Щільність тканини
103г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Пелюшка ситець Руно 95х110 "Альпака сіри" (204.03_альпака сірий)
112 грн