🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Пелюшка ситець Руно 95х110 звірята помаранчеві (204.03_звірята помаранчеві)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 20638
Виробник: Руно
Відгуки: 0
112 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
95х110
Колір
Комбінований
Тканина чохла
Ситец (100% бавовна)
Щільність тканини
103г/м.кв
Опис

Пелюшки - це необхідний елемент догляду за малюками, які всі мами бажають мати в своїх домівках. І хоча це може здатися простим виробом, вибір правильної пелюшки може суттєво вплинути на комфорт і здоров'я дитини. Тому, якщо ви шукаєте ідеальну пелюшку для своєї дитини, вам сподобається новий продукт від виробника Руно - Пелюшка ситець Руно 95х110 звірята помаранчеві.

Тканина чохла пелюшки з цією назвою виконана з ситець/ 100% бавовни. Це означає, що вона добре пропускає повітря і не викликає алергічних реакцій. Крім того, ситець - це м'яка тканина, яка не подразнює ніжку дитини, що робить цю пелюшку ідеальною для використання на всіх етапах догляду за малюком.

Колір пелюшки комбінований, і це означає, що вона наочно приверне увагу дитини та створить затишну атмосферу в кімнаті. Завдяки світлим відтінкам та миленьким звірятам пелюшка ситець Руно 95х110 звірята помаранчеві стане вдалим прикрасою для будь-якої дитячої кімнати.

Розмір пелюшки 95х110 сантиметрів, що єдина така завдяки величині ідеально підходить для використання на зовсім різних етапах догляду за дитиною. Ця пелюшка може бути використана як звичайне пеленання немовляти, або як ковдра для кормлення груддю, а можливо і на природі для веселої прогулянки.

Щільність тканини пелюшки ситець Руно 103 грамів на квадратний метр. Це є достатньо зручним рівнем щільності, щоб забезпечити тепло і комфорт дитині на протязі всієї зими. Крім того, щільна тканина забезпечує довговічність пелюшки, а зважаючи на високу якість матеріалів, використаних для створення цього продукту, ви можете бути впевненими, що ваша дитина добре почуватиметься на цій пелюшці ще довго.

Отже, якщо ви шукаєте ідеальну пелюшку для своєї дитини, з урахуванням всіх показників якості, які може запропонувати виробник, оберіть Пелюшку ситець Руно 95х110 звірята помаранчеві. Вона не тільки забезпечить вашому малюку комфорт і тепло, а ще і стане гарною прикрасою для дитячої кімнати. Ви не пошкодуєте про свій вибір, якщо придбаєте пелюшку від Руно.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Пелюшка ситець Руно 95х110 звірята помаранчеві - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
95х110
Колір
Комбінований
Тканина чохла
Ситец (100% бавовна)
Щільність тканини
103г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Пелюшка ситець Руно 95х110 звірята помаранчеві (204.03_звірята помаранчеві)
112 грн