🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Пелюшка трикотажна Руно 90х110 молочна (204.38_Молочний)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Немає в наявності
Модель: 15635
Виробник: Руно
Відгуки: 0
142 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Розмір
90х110
Колір
Молочний
Тканина чохла
Трикотаж (100% хлопок)
Щільність тканини
180г/м.кв
Опис

Пелюшки - один з найголовніших елементів догляду за малям. Вони зберігають тепло, захищають від складнощів у вигляді порізів та подразнень, а також підтримують чистоту малят. Існує безліч видів пелюшок, але ми хочемо познайомити Вас з одним з найкращих варіантів - пелюшкою трикотажною Руно 90х110 молочної фарби від виробника Руно.

Одна з найбільших переваг цих пелюшок - їх трикотажна тканина з 100% хлопку. Це матеріал відмінно дихає, не обмежує рухів малят і має високу міцність. Крім того, хлопок - гіпоалергенний матеріал, тому пелюшки Руно не викличуть алергічних реакцій у дітей, навіть з найбільш чутливою шкірою.

Ще один плюс пелюшки Руно - її нейтральний молочний колір. Це свідчить про те, що виробник дбає про кожного клієнта, незалежно від гендеру малюка. Молочний колір дуже популярний серед матусь, бо він легко піддається пранню та не вигорає на сонці.

Розмір пелюшки Руно можливо грати із забавками з дитинством та розміром оптимальним для зміни дитячого більш-менш частого, але не надмірного. Користуючись даною пелюшкою, Ви зможете впевнено підтримувати комфортну температуру для дитини, і вона навіть не замітить, як протікає час, поки вона знаходиться в пелюшці Руно.

Збільшення щільності тканини до 180 г/м.кв. повільно переходить в кращий комфорт, коли мати дитини пильно дбає про його здоров'я. В такий спосіб, пелюшки Руно мають чудову плотність, яка забезпечує максимальну витривалість тканини за жорстких умов. Таким чином, Вам не потрібно буде переживати про швидке глибоке зношування пелюшки.

Особливу увагу слід приділяти догляду за пелюшками - їх треба прати перед першим використанням, щоб усунути можливі залишки шкірок та решток тканини від переробки. А от у подальшому досить потовішого прання речі та відкладання в сухому місці, щоб вона ще довго зберігала свої оригінальні властивості.

Вибір пелюшок - серйозна справа, тому ми радимо звернути увагу на виробника та його досвід, провести експерименти на зразках матеріалу, щоб остаточно скласти свій власний досвід використання та рекомендацій використання матеріалів. Пелюшки Руно з'являться на ваших малятах в самий запасливий час, якір не буде вимагати від Вас економії та матиме високу зносостійкість, залишаючи дитину у затишку протягом вашого тимчасового відсутності. Ви завжди захочете використовувати пелюшки Руно!


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Пелюшка трикотажна Руно 90х110 молочна - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Розмір
90х110
Колір
Молочний
Тканина чохла
Трикотаж (100% хлопок)
Щільність тканини
180г/м.кв

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Пелюшка трикотажна Руно 90х110 молочна (204.38_Молочний)
142 грн