🌺 ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ ДО 40% 🌺

Подушка 50х50 силіконова Grey Braid (Р306.52_Grey Braid)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-15%
Суперціна!
В наявності
Модель: 22505
Виробник: Руно
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
231 грн
196 грн
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Тип подушки
Декоративні
Особливості
Антиалергенні, Стьобані, Двосторонні
Розмір
50х50
Колір
Сірий
Тканина чохла
Мікрофайбер стьобаний (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізовані поліестерові кульки (100% ПЕ)
Країна виробництва
Україна
Опис

Розмір: 50х50 см Наповнювач: силіконізовані кульки (100% поліестер) Такнина чохла: мікрофайбер (100% поліестер) Упаковка: пакет ПП Декоративна подушка Grey Braid - це класичні подушки квадратної форми, з ідеальним співвідношенням ціни та якості. Чохол подушки виготовлений з якісного і приємного на дотик матеріалу - мікрофайбер. Це унікальний, штучний матеріал нового покоління, прекрасно пропускає повітря, не деформується після прання, міцний і довговічний. Наповнювач подушки - силіконові поліестерові гранули, які виготовляють із силіконізованого поліефірного волокна. Цей наповнювач найбільш практичний і зручний у використанні. Не викликає алергічних реакцій, не вбирає вологу і запахи, рівномірно розподіляється всередині подушки. Подушка з таким наповнювачем легка, повітряна і дуже приємна. Виріб прекрасно тримає форму, що не змінюється в процесі тривалого використання і численного прання. Стабільну пружність і висоту подушок Grey Braid забезпечує точний розрахунок кількості наповнювача і стібка чохла на сучасному обладнанні. Дизайн виробу, незвичайний, один бік з нанесенням малюнка під в'язку техніка косичка, додасть родзинку в інтер'єр вашої спальні. Доповнити подушку також можна покривалом і декоративними подушками в іншому розмірі колекції Grey Braid. Принт виконаний в сірих відтінках, з імітацією в'язаного полотна дуже затишний, здатний прикрасити будь-який інтер'єр. Переваги подушок: • Антиалергенні матеріали - безпечні для людей схильних до алергічних реакцій. • Пружні, швидко відновлюють форму. • Прекрасно пропускають повітря. • Легкі та м'які на дотик • Простота догляду. • Допускається прання в побутових пральних машинах за 40 градусів. • Стійкі до деформацій. • Якість виробів підтверджено сертифікатом європейського рівня - OEKO-TEX STANDARD. Руно виробляє текстильну продукцію високої якості, доступну широкому колу покупців, завдяки прийнятним цінам.


*Звертаємо вашу увагу на те, що колір та відтінок товару можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора та освітлення.


Подушка 50х50 силіконова Grey Braid - купуйте вигідно в інтернет-магазині dreamtekstil.com.ua

Замовляйте якісні текстильні вироби для дому на сайті Dream Tekstil. У нашому онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент стильних і комфортних речей: постільну білизну, рушники, ковдри, пледи, подушки, кухонні рушники та багато іншого. Наші текстильні вироби відрізняються високою якістю матеріалів та детальною обробкою. Оформлення замовлення швидке і зручне, а доставка здійснюється по всій Україні. Придбайте ідеальні текстильні вироби для вашого дому на dreamtekstil.com.ua вже сьогодні!

Характеристики
Характеристики
Тип подушки
Декоративні
Особливості
Антиалергенні, Стьобані, Двосторонні
Розмір
50х50
Колір
Сірий
Тканина чохла
Мікрофайбер стьобаний (100% ПЕ)
Наповнювач
Силіконізовані поліестерові кульки (100% ПЕ)
Країна виробництва
Україна

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Новою поштою по Україні
- Укрпоштою по Україні
- Кур'єром Нової пошти
- Самовивіз: м. Київ вул. Олександри Екстер 10/87
- Готівкою при отриманні
- На розрахунковий рахунок
- Оплата online (Visa/MasterCard)
- Оплата частинами ПриватБанк, monobank
Подушка 50х50 силіконова Grey Braid (Р306.52_Grey Braid)
231 грн
196 грн

Часті питання про товар Подушка 50х50 силіконова Grey Braid